Op zoek naar overleden familie

Op zoek naar overleden familie Bagdad. Irakezen zoeken hun familielid of vriend tussen de lijken bij het Yarmouk-ziekenhuis in Bagdad. De slachtoffers kwamen gisteren om toen hun bus richting het vliegveld beschoten werd in de sunnitische buurt Amriya in het westen van de stad. Volgens het ziekenhuis kwamen vijftien mensen om en raakten vijftien mensen gewond. Volgens de regering vielen slechts vier doden en negen gewonden. Foto Ali Yussef / AFP Iraqis search for their loved ones among the dead victims of sectarian violence at Yarmuk Hospital in Baghdad 08 January 2007. Iraq has launched a crackdown on armed Sunni and Shiite militias to quell sectarian violence that is raging across the country, national security adviser Mowaffak al-Rubaie said yesterday. AFP PHOTO / ALI YUSSEF
Op zoek naar overleden familie Bagdad. Irakezen zoeken hun familielid of vriend tussen de lijken bij het Yarmouk-ziekenhuis in Bagdad. De slachtoffers kwamen gisteren om toen hun bus richting het vliegveld beschoten werd in de sunnitische buurt Amriya in het westen van de stad. Volgens het ziekenhuis kwamen vijftien mensen om en raakten vijftien mensen gewond. Volgens de regering vielen slechts vier doden en negen gewonden. Foto Ali Yussef / AFP Iraqis search for their loved ones among the dead victims of sectarian violence at Yarmuk Hospital in Baghdad 08 January 2007. Iraq has launched a crackdown on armed Sunni and Shiite militias to quell sectarian violence that is raging across the country, national security adviser Mowaffak al-Rubaie said yesterday. AFP PHOTO / ALI YUSSEF AFP