Nadal geeft op met een beenblessure

Nadal geeft op met een beenblessure Sydney, 9 jan. Rafael Nadal moest vandaag geblesseerd opgeven in zijn partij tegen de Australiër Chris Guccione. De Spaanse tennisser, die in de eerste set met 6-5 achter stond, heeft last van een beenblessure. De nummer twee van de wereld wil fit zijn voor de Australian Open. Vorig jaar ontbrak Nadal in Melbourne door een voetblessure. Foto AP Spain's Rafael Nadal, right, reacts in pain as a doctor examins his leg during the match against Australia's Chris Guccione during the second round of the Sydney International Tennis in Sydney, Australia, Tuesday, Jan. 9, 2007. Nadal retired injured in the 1st set, 5-6.(AP Photo/Rob Griffith)
Nadal geeft op met een beenblessure Sydney, 9 jan. Rafael Nadal moest vandaag geblesseerd opgeven in zijn partij tegen de Australiër Chris Guccione. De Spaanse tennisser, die in de eerste set met 6-5 achter stond, heeft last van een beenblessure. De nummer twee van de wereld wil fit zijn voor de Australian Open. Vorig jaar ontbrak Nadal in Melbourne door een voetblessure. Foto AP Spain's Rafael Nadal, right, reacts in pain as a doctor examins his leg during the match against Australia's Chris Guccione during the second round of the Sydney International Tennis in Sydney, Australia, Tuesday, Jan. 9, 2007. Nadal retired injured in the 1st set, 5-6.(AP Photo/Rob Griffith) Associated Press