CES dag 3: korte onderbreking voor Macworld

De eerste officiële beursdag op de CES was ongelovelijk druk. 2700 fabrikanten, 140.000 gadgetgeeks uit 130 landen: dat is proppen geblazen – al op de toegangswegen in Las Vegas staat de rij taxi’s, shuttle-bussen en uitgerekte limousines vast. Een wandeling over Paradise Road naar het Convention Center gaat een stuk sneller – alleen loop je

macworld_2007.pngDe eerste officiële beursdag op de CES was ongelovelijk druk. 2700 fabrikanten, 140.000 gadgetgeeks uit 130 landen: dat is proppen geblazen - al op de toegangswegen in Las Vegas staat de rij taxi’s, shuttle-bussen en uitgerekte limousines vast. Een wandeling over Paradise Road naar het Convention Center gaat een stuk sneller - alleen loop je de hele tijd in de uitlaatgassen.
De stands van Microsoft, Sony, Philips en Samsung maakten veel indruk, maar er zijn ook een heleboel kleine firma’s die met leuk nieuws op de proppen kwamen. Daarover later meer: eerst heen en weer naar San Francisco voor Apple’s Macworld Conferentie, waar Steve Jobs vermoedelijk de iPhone gaat aankondigen. En een date met NRC-collega Freek Staps, die de oostkust een paar weken verruilt voor de westkust.

    • Marc Hijink