Overige Films

J’invente rien (Michel Leclerc, 2006, Frankrijk). Charmante tragikomedie. Elsa Zylberstein dreigt na vijf jaar huwelijk uitgekeken te raken op luiwammes Kad Merad. Daarop besluit hij om door een uitvinding rijk en beroemd te worden. Met Claude Brasseur als zijn schoonvader. TV5, 18.30-20.15u.

Kiss and Run (Annette Ernst, 2002, Duitsland). Aardige, Duitsgesproken speelfilmdebuut is ensemble-film over tobbende twintigers, gecentreerd rond een videotheek in een hoogbouwwijk van Frankfurt. ZDF, 0.15-1.40u.

* Dead Bodies (Robert Quinn, 2003, Ierland). Even plezierige als spannende, effectieve thriller uit Ierland. Jongeman begraaft zijn per ongeluk doodgevallen vriendin in het bos op een plek waar toevallig al een ander lijk ligt. Opmaat voor vermakelijk web van leugens en nieuwe misdaden die de vorige moeten verhullen. Met Andrew Scott, Katy Davis, Kelly Reilly. BBC1, 1.05-2.30u.