Siberische cadetten worden gentlemen

Siberische cadetten worden gentlemen tomsk, 6 jan. Vol belangstelling kijken cadetten in Tomsk naar een danseres op hun school. De Siberische jongeren, meestal kansarme kinderen, moeten de volgende dag notabelen laten zien hoe het er op de cadettenschool voorstaat met hun opleiding tot ‘officer and gentleman’. Rusland telt ruim 100 van zulke scholen. Foto Oleg Klimov Pagina 4 Toms. Siberia. Kadet's school in Siberia. For the article by Coen van Zwol. Photo by Oleg Klimov
Siberische cadetten worden gentlemen tomsk, 6 jan. Vol belangstelling kijken cadetten in Tomsk naar een danseres op hun school. De Siberische jongeren, meestal kansarme kinderen, moeten de volgende dag notabelen laten zien hoe het er op de cadettenschool voorstaat met hun opleiding tot ‘officer and gentleman’. Rusland telt ruim 100 van zulke scholen. Foto Oleg Klimov Pagina 4 Toms. Siberia. Kadet's school in Siberia. For the article by Coen van Zwol. Photo by Oleg Klimov Klimov, Oleg