Our Daily Bread

Our Daily Bread FILM Onthullende en ontluisterende documentaire van de Oostenrijkse filmer Nikolaus Geyrhalter over de bio-industrie. Hij heeft geen woord commentaar nodig om toch één, anderhalf uur lang commentaar te zijn op de manier waarop de mens aan zijn voedsel komt. „De film is verbijsterend genoeg om helemaal te willen zien. Geyrhalter heeft in alle hoeken en gaten van de Westerse bio-industrie beelden geschoten (...) van iets onschuldigs als een machinale olijfboomschudder tot de zinloze wreedheid van een buizenpostsysteem voor kuikens. Je moet lachen om de kippen-veegmachine, maar het lachen vergaat je bij de volautomatische koeienvilder met huid-rolband.” Bas Blokker, 3 januari 2007 Te zien in zes bioscopen.
Our Daily Bread FILM Onthullende en ontluisterende documentaire van de Oostenrijkse filmer Nikolaus Geyrhalter over de bio-industrie. Hij heeft geen woord commentaar nodig om toch één, anderhalf uur lang commentaar te zijn op de manier waarop de mens aan zijn voedsel komt. „De film is verbijsterend genoeg om helemaal te willen zien. Geyrhalter heeft in alle hoeken en gaten van de Westerse bio-industrie beelden geschoten (...) van iets onschuldigs als een machinale olijfboomschudder tot de zinloze wreedheid van een buizenpostsysteem voor kuikens. Je moet lachen om de kippen-veegmachine, maar het lachen vergaat je bij de volautomatische koeienvilder met huid-rolband.” Bas Blokker, 3 januari 2007 Te zien in zes bioscopen.

Onthullende en ontluisterende documentaire van de Oostenrijkse filmer Nikolaus Geyrhalter over de bio-industrie. Hij heeft geen woord commentaar nodig om toch één, anderhalf uur lang commentaar te zijn op de manier waarop de mens aan zijn voedsel komt.

„De film is verbijsterend genoeg om helemaal te willen zien. Geyrhalter heeft in alle hoeken en gaten van de Westerse bio-industrie beelden geschoten (...) van iets onschuldigs als een machinale olijfboomschudder tot de zinloze wreedheid van een buizenpostsysteem voor kuikens. Je moet lachen om de kippen-veegmachine, maar het lachen vergaat je bij de volautomatische koeienvilder met huid-rolband.”

Bas Blokker, 3 januari 2007

Te zien in zes bioscopen.