Vuurwerk (4)

Vuurwerk (4) klik@nrc.nl Merel Coopmans: „Mijn zoontje Robin (3 jaar) geniet zichtbaar van het afsteken van zijn kindervuurwerk, samen met opa (64 jaar). Vooral het gooien van knalerwten voor de voeten van oma en mama vonden de twee pyromaantjes spannend! Opa genoot er minstens net zo van als Robin.” klik@nrc.nl Vuurwerk (4)
Vuurwerk (4) klik@nrc.nl Merel Coopmans: „Mijn zoontje Robin (3 jaar) geniet zichtbaar van het afsteken van zijn kindervuurwerk, samen met opa (64 jaar). Vooral het gooien van knalerwten voor de voeten van oma en mama vonden de twee pyromaantjes spannend! Opa genoot er minstens net zo van als Robin.” klik@nrc.nl Vuurwerk (4) Coopmans, Merel

Merel Coopmans: „Mijn zoontje Robin (3 jaar) geniet zichtbaar van het afsteken van zijn kindervuurwerk, samen met opa (64 jaar). Vooral het gooien van knalerwten voor de voeten van oma en mama vonden de twee pyromaantjes spannend! Opa genoot er minstens net zo van als Robin.”