Brand verwoest partycentrum

Brand verwoest partycentrum Rotterdam, 5 jan. Het partycentrum annex parenclub Palace in het centrum van Rotterdam is vanochtend vroeg volledig uitgebrand. Er was niemand in het partycentrum aanwezig toen de brand begon. Wel zijn ongeveer 120 omwonenden geëvacueerd wegens hevige rookontwikkeling. Twee van hen moesten ter plekke worden behandeld door ambulancepersoneel wegens rookvergiftiging. De eigenaar van het centrum, Ab Maat, zei vanochtend in het Journaal dat alleen zijn schildpadden en koikarpers zijn gered. Het pand waarin het partycentrum gevestigd was, moet als verloren worden beschouwd, aldus de politie. Over de oorzaak van de enorme brand is nog niets bekend. De meeste geëvacueerde bewoners konden eind van de ochtend al weer naar huis. Foto Dirk-Jan Visser (Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 05-01-2007) Partycentrum Palace aan de Zomerhofstraat in Rotterdam waar vrijdagochtend een grote brand woedde, is volledig door de brand verwoest. Circa 120 omwonenden zijn uit hun huizen gehaald in verband met de hevige rookontwikkeling en opgevangen in een buurtcentrum. Hier: Brandweer mannen rusten uit
Brand verwoest partycentrum Rotterdam, 5 jan. Het partycentrum annex parenclub Palace in het centrum van Rotterdam is vanochtend vroeg volledig uitgebrand. Er was niemand in het partycentrum aanwezig toen de brand begon. Wel zijn ongeveer 120 omwonenden geëvacueerd wegens hevige rookontwikkeling. Twee van hen moesten ter plekke worden behandeld door ambulancepersoneel wegens rookvergiftiging. De eigenaar van het centrum, Ab Maat, zei vanochtend in het Journaal dat alleen zijn schildpadden en koikarpers zijn gered. Het pand waarin het partycentrum gevestigd was, moet als verloren worden beschouwd, aldus de politie. Over de oorzaak van de enorme brand is nog niets bekend. De meeste geëvacueerde bewoners konden eind van de ochtend al weer naar huis. Foto Dirk-Jan Visser (Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 05-01-2007) Partycentrum Palace aan de Zomerhofstraat in Rotterdam waar vrijdagochtend een grote brand woedde, is volledig door de brand verwoest. Circa 120 omwonenden zijn uit hun huizen gehaald in verband met de hevige rookontwikkeling en opgevangen in een buurtcentrum. Hier: Brandweer mannen rusten uit Visser, Dirk-Jan