My Fair Lady

My Fair Lady Joop van den Ende brengt een nieuwe versie van de musical My Fair Lady , over de taalhoogleraar Higgins (Thom Hoffman) die een bloemenmeisje (Céline Purcell) wil omvormen tot welsprekende dame. Finesse en detaillering staan voorop in deze versie. Dat is in de eerste plaats de verdienste van de Engelse regisseur Matt Ryan, maar ook de acteurs laten stuk voor stuk de subtiliteiten van hun personages zien. Thom Hoffman speelt met veel humor een vlerkerige, maar allengs ontdooiende Higgins. Tournee t/m 22 juli. Inl 0900-3005000 & www.musicals.nl. 'My Fair Lady' Joop van den Ende ~ Theaterproducties Joris-Jan Bos Photography©

Joop van den Ende brengt een nieuwe versie van de musical My Fair Lady , over de taalhoogleraar Higgins (Thom Hoffman) die een bloemenmeisje (Céline Purcell) wil omvormen tot welsprekende dame. Finesse en detaillering staan voorop in deze versie. Dat is in de eerste plaats de verdienste van de Engelse regisseur Matt Ryan, maar ook de acteurs laten stuk voor stuk de subtiliteiten van hun personages zien. Thom Hoffman speelt met veel humor een vlerkerige, maar allengs ontdooiende Higgins.

Tournee t/m 22 juli. Inl 0900-3005000 & www.musicals.nl.