KLASSIEK

KLASSIEK Hooglied‘Shir Ha-Shirim’ ofwel Hooglied is de titel van een concert van de Leo Smit Stichting met aria’s uit het Hooglied van de componist Jeff Hamburg, vertolkt door tenor Marcel Beekman en fluitiste Eleonore Pameijer. Verder klinken stukken van de Zeeuwse componisten Gerard van Brucken Fock en Henrietta Jacoba Witsen en van Alexander Tansman en Jacques Beers. Hooglied: 15 jan 20u15 Uilenburger Synagoge, Nieuwe Uilenburgerstaat 91, Amsterdam res 020-4227001. Inl: www.leosmit.nl De Uilenburger Synagoge te Amsterdam
KLASSIEK Hooglied‘Shir Ha-Shirim’ ofwel Hooglied is de titel van een concert van de Leo Smit Stichting met aria’s uit het Hooglied van de componist Jeff Hamburg, vertolkt door tenor Marcel Beekman en fluitiste Eleonore Pameijer. Verder klinken stukken van de Zeeuwse componisten Gerard van Brucken Fock en Henrietta Jacoba Witsen en van Alexander Tansman en Jacques Beers. Hooglied: 15 jan 20u15 Uilenburger Synagoge, Nieuwe Uilenburgerstaat 91, Amsterdam res 020-4227001. Inl: www.leosmit.nl De Uilenburger Synagoge te Amsterdam Photography Camilla van Zuylen

Hooglied‘Shir Ha-Shirim’ ofwel Hooglied is de titel van een concert van de Leo Smit Stichting met aria’s uit het Hooglied van de componist Jeff Hamburg, vertolkt door tenor Marcel Beekman en fluitiste Eleonore Pameijer. Verder klinken stukken van de Zeeuwse componisten Gerard van Brucken Fock en Henrietta Jacoba Witsen en van Alexander Tansman en Jacques Beers.

Hooglied: 15 jan 20u15 Uilenburger Synagoge, Nieuwe Uilenburgerstaat 91, Amsterdam res 020-4227001. Inl: www.leosmit.nl