JAZZ

JAZZ Hans Teeuwen Een jaar nadat de Koning van de Lach afstand deed van de troon, staat Hans Teeuwen weer op het podium. Cabaretshows doet hij niet meer, maar als crooner staat hij in nachtclub Panama. De show heet Hans Teeuwen zingt liedjes die door anderen al eerder, vaker, en beter zijn gezongen. De zanger brengt vooral jazzrepertoire, met veel Frank Sinatra. Teeuwen is een jazzliefhebber; in een van zijn shows scatte hij een solo van Charlie Parker na, uit Bird of Paradise. 11 jan Panama, Oostelijke Handelskade 4. Inl 020 3118686 of www.panama.nl. Hans Teeuwen Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 060109
JAZZ Hans Teeuwen Een jaar nadat de Koning van de Lach afstand deed van de troon, staat Hans Teeuwen weer op het podium. Cabaretshows doet hij niet meer, maar als crooner staat hij in nachtclub Panama. De show heet Hans Teeuwen zingt liedjes die door anderen al eerder, vaker, en beter zijn gezongen. De zanger brengt vooral jazzrepertoire, met veel Frank Sinatra. Teeuwen is een jazzliefhebber; in een van zijn shows scatte hij een solo van Charlie Parker na, uit Bird of Paradise. 11 jan Panama, Oostelijke Handelskade 4. Inl 020 3118686 of www.panama.nl. Hans Teeuwen Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 060109 Boyer, Maurice

Hans Teeuwen Een jaar nadat de Koning van de Lach afstand deed van de troon, staat Hans Teeuwen weer op het podium. Cabaretshows doet hij niet meer, maar als crooner staat hij in nachtclub Panama. De show heet Hans Teeuwen zingt liedjes die door anderen al eerder, vaker, en beter zijn gezongen. De zanger brengt vooral jazzrepertoire, met veel Frank Sinatra. Teeuwen is een jazzliefhebber; in een van zijn shows scatte hij een solo van Charlie Parker na, uit Bird of Paradise.

11 jan Panama, Oostelijke Handelskade 4. Inl 020 3118686 of www.panama.nl.