Henry Moore

Henry Moore Wie de expositie over Henry Moore in de Kunsthal bekijkt, ziet pas goed wat een bijzondere kunstenaar hij was, die eigenlijk wel een uitgebreider overzicht zou hebben verdiend. Maar dat zou weer zo veelomvattend zijn geworden dat het goed is dat de Kunsthal zijn beperkingen heeft onderkend en zich met de sculptuur en architectuur van Henry Moore richt op diens moeizame relatie met de buitenwereld, die bij lange na niet perfect was. Henry Moore, sculptuur en architectuur t/m 28 jan Kunsthal, Westzeedijk 341, Rotterdam. Di t/m zo 10-17u Foto Vincent Mentzel " Wall relief " uit 1955 van beeldhouwer Henri MOORE aan het voormalige Bouwcentrum ,Weena ,Rotterdam. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C===Rotterdam, 30 sep 2002
Henry Moore Wie de expositie over Henry Moore in de Kunsthal bekijkt, ziet pas goed wat een bijzondere kunstenaar hij was, die eigenlijk wel een uitgebreider overzicht zou hebben verdiend. Maar dat zou weer zo veelomvattend zijn geworden dat het goed is dat de Kunsthal zijn beperkingen heeft onderkend en zich met de sculptuur en architectuur van Henry Moore richt op diens moeizame relatie met de buitenwereld, die bij lange na niet perfect was. Henry Moore, sculptuur en architectuur t/m 28 jan Kunsthal, Westzeedijk 341, Rotterdam. Di t/m zo 10-17u Foto Vincent Mentzel " Wall relief " uit 1955 van beeldhouwer Henri MOORE aan het voormalige Bouwcentrum ,Weena ,Rotterdam. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C===Rotterdam, 30 sep 2002 Mentzel, Vincent

Wie de expositie over Henry Moore in de Kunsthal bekijkt, ziet pas goed wat een bijzondere kunstenaar hij was, die eigenlijk wel een uitgebreider overzicht zou hebben verdiend. Maar dat zou weer zo veelomvattend zijn geworden dat het goed is dat de Kunsthal zijn beperkingen heeft onderkend en zich met de sculptuur en architectuur van Henry Moore richt op diens moeizame relatie met de buitenwereld, die bij lange na niet perfect was.

Henry Moore, sculptuur en architectuur t/m 28 jan Kunsthal, Westzeedijk 341, Rotterdam. Di t/m zo 10-17u