Geheim beraad over nieuw kabinet in Beetsterzwaag

Geheim beraad over nieuw kabinet in Beetsterzwaag BEETSTERZWAAG, 4 JAN. De partijleiders van CDA, PvdA en ChristenUnie hebben gisteren hun besprekingen voor de vorming van een nieuw kabinet hervat in het Friese Beetsterzwaag. De ‘hei’ waar zij zich zouden terugtrekken, bleek het koetshuis te zijn van het statige landgoed Lauswolt in het Friese dorp. In de Victoriasuite overleggen v.l.n.r. Maxime Verhagen CDA, André Rouvoet CU, Wouter Bos PvdA, informateur Herman Wijffels, Jan Peter Balkenende CDA, Arie Slob CU en Jacques Tichelaar PvdA. De locatie van de besprekingen, die geheim werd gehouden, lekte vanochtend uit. Aan de achterkant van het pand stonden rond elf uur CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen, premier Balkenende en informateur Wijffels, onttrokken aan het oog van de camera’s die inmiddels voor het pand waren opgesteld. Op de vraag of de besprekingen goed verlopen, riep de informateur, dat hij morgenmiddag iets te melden heeft. Foto Hoge Noorden/Laurens Aaij 04-01-2006 Beetsterzwaag ANP Formatiebesprekingen in het koetshuis van landgoed Lauswolt. In de Victoria Suite overleggen Verhagen, Rouvoet, Bos, Wijffels, Balkenende, Slob en Tichelaar over de formatie. politiek anp premier balkenende rouvoet bos formatie kabinet verkiezingen ©: Foto: Hoge Noorden/Laurens Aaij www.hogenoorden.nl Hoge Noorden