Coparck

Coparck Vorig jaar waren ze vaak op televisie te horen als leveranciers van het muziekje bij een kaasreclame, die het betreffende lied World of Tomorrow net niet de hitparade in lanceerde. Het viertal Co parck uit Amsterdam presenteert haar nieuwste cd The Third Album met een optreden dat recht moet doen aan hun ingetogen art-pop met jazzinvloeden. In het voorprogramma treden Ghost Truckers op, die zijn voortgekomen uit de overblijfselen van Lowlands- en Pinkpoptopper Caesar. 6 jan Melkweg, Amsterdam.
Coparck Vorig jaar waren ze vaak op televisie te horen als leveranciers van het muziekje bij een kaasreclame, die het betreffende lied World of Tomorrow net niet de hitparade in lanceerde. Het viertal Co parck uit Amsterdam presenteert haar nieuwste cd The Third Album met een optreden dat recht moet doen aan hun ingetogen art-pop met jazzinvloeden. In het voorprogramma treden Ghost Truckers op, die zijn voortgekomen uit de overblijfselen van Lowlands- en Pinkpoptopper Caesar. 6 jan Melkweg, Amsterdam.

Vorig jaar waren ze vaak op televisie te horen als leveranciers van het muziekje bij een kaasreclame, die het betreffende lied World of Tomorrow net niet de hitparade in lanceerde. Het viertal Co parck uit Amsterdam presenteert haar nieuwste cd The Third Album met een optreden dat recht moet doen aan hun ingetogen art-pop met jazzinvloeden.

In het voorprogramma treden Ghost Truckers op, die zijn voortgekomen uit de overblijfselen van Lowlands- en Pinkpoptopper Caesar.

6 jan Melkweg, Amsterdam.