BEELDENDE KUNST

BEELDENDE KUNST Rembrandt the Remix Ter afsluiting van het Rembrandtjaar organiseerde Arti et Amicitiae de tentoonstelling Rembrandt the Remix, waarvoor een dertigtal kunstenaars werden uitgenodigd hun eigen visie op het werk van Rembrandt te geven. Ze kregen allemaal een reproductie van een schilderij van Rembrandt, op ware grootte, die zij naar eigen inzicht konden ‘oppimpen’. De werken zijn nog in Arti te zien en worden zaterdag geveild. Pimp my Rembrandt veiling. 6 jan 17-21u in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam. Inl: www.pimpmyrembrandt.nl

Rembrandt the Remix Ter afsluiting van het Rembrandtjaar organiseerde Arti et Amicitiae de tentoonstelling Rembrandt the Remix, waarvoor een dertigtal kunstenaars werden uitgenodigd hun eigen visie op het werk van Rembrandt te geven. Ze kregen allemaal een reproductie van een schilderij van Rembrandt, op ware grootte, die zij naar eigen inzicht konden ‘oppimpen’. De werken zijn nog in Arti te zien en worden zaterdag geveild.

Pimp my Rembrandt veiling. 6 jan 17-21u in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam. Inl: www.pimpmyrembrandt.nl