August, August, August

August, August, August Dit toneelstuk van de Tsjech Pavel Kohout, opgevoerd door de Paardenkathedraal, gaat over de strijd tussen een kinderlijke clown en een harde circusdirecteur. In de regie van Dirk Tanghe botst de vulgariteit van het circusvermaak met de gevoeligheid van het clowntje. De groteske speelstijl herinnert aan eerdere uitbundige Tanghe-regies. De spelers houden de overdrijving goed vol. Het resultaat is een krachtige allegorie over de beproevingen van de piste, die het leven is. Tournee t/m 3 mei. Inl: www.paardenkathedraal.nl.

Dit toneelstuk van de Tsjech Pavel Kohout, opgevoerd door de Paardenkathedraal, gaat over de strijd tussen een kinderlijke clown en een harde circusdirecteur. In de regie van Dirk Tanghe botst de vulgariteit van het circusvermaak met de gevoeligheid van het clowntje. De groteske speelstijl herinnert aan eerdere uitbundige Tanghe-regies. De spelers houden de overdrijving goed vol. Het resultaat is een krachtige allegorie over de beproevingen van de piste, die het leven is.

Tournee t/m 3 mei. Inl: www.paardenkathedraal.nl.