Arjen Ederveen

Arjen Ederveen Toneelgroep Amsterdam herneemt de hilarische komedie Echt iets om naartoe te leven van Arjen Ederveen. Hij speelt zelf Ankie, een terminaal zieke, lesbische kinderboekenschrijfster die werkt aan haar laatste boek. Levensgezellin Jo en haar uitgeefster (Raymonde de Kuyper) maken stiekem plannen voor later. Jo werd aanvankelijk gespeeld door de vorig jaar overleden Joop Admiraal. Diens rol is overgenomen door Roeland Fernhout. 6-13 jan Amsterdam, Stadsschouwburg. Inl. www.toneelgroepamsterdam.nl Foto Jasper Zwartjes
Arjen Ederveen Toneelgroep Amsterdam herneemt de hilarische komedie Echt iets om naartoe te leven van Arjen Ederveen. Hij speelt zelf Ankie, een terminaal zieke, lesbische kinderboekenschrijfster die werkt aan haar laatste boek. Levensgezellin Jo en haar uitgeefster (Raymonde de Kuyper) maken stiekem plannen voor later. Jo werd aanvankelijk gespeeld door de vorig jaar overleden Joop Admiraal. Diens rol is overgenomen door Roeland Fernhout. 6-13 jan Amsterdam, Stadsschouwburg. Inl. www.toneelgroepamsterdam.nl Foto Jasper Zwartjes Zwartjes, Jasper

Toneelgroep Amsterdam herneemt de hilarische komedie Echt iets om naartoe te leven van Arjen Ederveen. Hij speelt zelf Ankie, een terminaal zieke, lesbische kinderboekenschrijfster die werkt aan haar laatste boek. Levensgezellin Jo en haar uitgeefster (Raymonde de Kuyper) maken stiekem plannen voor later. Jo werd aanvankelijk gespeeld door de vorig jaar overleden Joop Admiraal. Diens rol is overgenomen door Roeland Fernhout.

6-13 jan Amsterdam, Stadsschouwburg. Inl. www.toneelgroepamsterdam.nl