Pete Doherty en Kate Moss `getrouwd`

Londen. Verschillende Britse kranten meldden gisteren dat het spraakmakende Britse stel supermodel Kate Moss en Babyshambles frontman Pete Doherty zijn getrouwd in boedhistische stijl. De huwelijksplechtigheid vond plaats op Nieuwjaarsdag in de Thaise plaats Phuket, zo melden The Sun en The Daily Mirror. Geen van beide kranten kunnen bronnen verschaffen. The Daily Mirror citeert een niet nader genoemde vriendin van Moss, die vertelt dat de ceremonie een symbool was van hun wederzijdse toewijding. Een woordvoerster van het Amanpuri hotel waar het feest volgens de kranten plaatsgevonden zou hebben, ontkent telefonisch dat het stel er verbleef. The Sun laat weten dat het huwelijk ongeldig is in Engeland en noemt 18 januari aanstaande als officiële trouwdag. Beide kranten tonen onscherpe foto`s van het duo, de achterkant van (mogelijk) het hoofd van Moss en een vermoedelijke Doherty met hoed op.