Paars licht op de Erasmusbrug

Paars licht op de Erasmusbrug Rotterdam, 3 jan. Rotterdam heeft 2007 uitgeroepen tot het ‘Jaar van de Architectuur’. Het hele jaar zijn er tentoonstellingen en evenementen in en bij bijzondere bouwwerken in de stad. Zo komt er een estafette van paars licht langs veertig gebouwen in het centrum die samen honderd jaar moderne architectuur vertegenwoordigen. De uitgekiende lichtontwerpen benadrukken kenmerkende details van de gebouwen. Met de verlichting van de Erasmusbrug is dit project – Sites & Stories – op 1 januari van start gegaan. De verlichte gebouwen zullen ook open zijn voor publiek, met programma’s die variëren van rondleidingen tot toneel op locatie. Foto Bas Czerwinski 02-01-2007, ROTTERDAM. ERASMUSBRUG PAARS VERLICHT TER ERE VAN OPENING ROTTERDAM ARCHITECTUUR JAAR 2007. FOTO BAS CZERWINSKI
Paars licht op de Erasmusbrug Rotterdam, 3 jan. Rotterdam heeft 2007 uitgeroepen tot het ‘Jaar van de Architectuur’. Het hele jaar zijn er tentoonstellingen en evenementen in en bij bijzondere bouwwerken in de stad. Zo komt er een estafette van paars licht langs veertig gebouwen in het centrum die samen honderd jaar moderne architectuur vertegenwoordigen. De uitgekiende lichtontwerpen benadrukken kenmerkende details van de gebouwen. Met de verlichting van de Erasmusbrug is dit project – Sites & Stories – op 1 januari van start gegaan. De verlichte gebouwen zullen ook open zijn voor publiek, met programma’s die variëren van rondleidingen tot toneel op locatie. Foto Bas Czerwinski 02-01-2007, ROTTERDAM. ERASMUSBRUG PAARS VERLICHT TER ERE VAN OPENING ROTTERDAM ARCHITECTUUR JAAR 2007. FOTO BAS CZERWINSKI Czerwinski, Bas