Duitse werkloze laat uit protest zijn haar knippen

Duitse werkloze laat uit protest zijn haar knippen Mainz, 3 jan. De werkloze Heinrich Mandt laat zijn haar knippen op een protestbijeenkomst, gisteren in het Duitse Mainz. Circa vijftig werkloze mannen lieten daar hun haar knippen voor de deur van het parlement van de deelstaat Rheinland-Pfalz. Zij protesteerden hiermee tegen het advies dat een politicus aan een van hun lotgenoten had gegeven: als hij maar naar de kapper zou gaan, zouden er banen genoeg voor hem zijn. Veel werklozen waren kwaad over die suggestie. Foto AFP Heinrich Mandt, an unemployed German man gets a haircut during a protest in Mainz 02 January 2007. Some 50 jobless men cut their hair in front of the regional parliament in the southwestern German city of Mainz in protest at a politician's advice to one of their peers to shave if he wanted to find work. AFP PHOTO DDP/THOMAS LOHNES GERMANY OUT AFP