De Leeuw populairst

Zonder conferences van Freek de Jonge en Youp van ’t Hek was de oudejaarsavond een „tussenjaar“, schreef Henk van Gelder zaterdag in N RC Handelsblad. Desalniettemin keken behoorlijk wat mensen zondagavond naar de tv. Bijna 2,1 miljoen mensen luidden de laatste minuten van het oude jaar uit met het programma van Paul de Leeuw op Nederland 1. Het eerste deel van zijn programma, eerder op de avond, trok ruim 2,2 miljoen kijkers en was het best bekeken programma van de avond. Dat blijkt uit gegevens van de stichting KijkOnderzoek. De Oudejaarsconference van Lebbis & Jansen trok ruim 1,4 miljoen kijkers. Het best bekeken programma bij de commerciële zenders was Oudejaarsloterij Dancing with the Stars op RTL4, waarop ruim 2,1 miljoen mensen afstemden.

De Leeuw populairst webvoorkeur Zonder conferences van Freek de Jonge en Youp van ’t Hek was de oudejaarsavond een „tussenjaar“, schreef Henk van Gelder zaterdag in N RC Handelsblad. Desalniettemin keken behoorlijk wat mensen zondagavond naar de tv. Bijna 2,1 miljoen mensen luidden de laatste minuten van het oude jaar uit met het programma van Paul de Leeuw op Nederland 1. Het eerste deel van zijn programma, eerder op de avond, trok ruim 2,2 miljoen kijkers en was het best bekeken programma van de avond. Dat blijkt uit gegevens van de stichting KijkOnderzoek. De Oudejaarsconference van Lebbis & Jansen trok ruim 1,4 miljoen kijkers. Het best bekeken programma bij de commerciële zenders was Oudejaarsloterij Dancing with the Stars op RTL4, waarop ruim 2,1 miljoen mensen afstemden. Alle kijkcijfers van de Oudejaarsavond zijn te vinden op: www.kijkonderzoek.nl Paul de Leeuw Paul de Leeuw

Alle kijkcijfers van de Oudejaarsavond zijn te vinden op: www.kijkonderzoek.nl