Onlusten New Delhi na reeks moorden

New Delhi. In de Indiase hoofdstad New Delhi zijn gisteren gevechten uitgebroken tussen de politie en inwoners die boos zijn over het de wijze waarop de politie opereert inzake de moord op zeker zeventien personen. Bij de gevechten raakte niemand ernstig gewond. De afgelopen dagen zijn in New Delhi tenminste zeventien lijken aangetroffen, de meeste van kinderen. De slachtoffers zijn verkracht, vermoord en daarna gedumpt in de riolering van een welvarende buitenwijk van de stad. In verband met de moorden heeft de politie een bewoner en diens bediende gearresteerd. Het tweetal is in staat van beschuldiging gesteld. Omwonenden beklagen zich echter over de politie, die niet serieus zou zijn omgesprongen met eerdere tips over verdwijningen. Volgens hen is sprake van in totaal zeker 38 vermisten. De politie heeft op de klachten gereageerd door zeven agenten te schorsen.