De eerste zon van 2007 vereeuwigd

De eerste zon van 2007 vereeuwigd Tokio. Met fototoestellen en mobieltjes in de hand leggen Japanners de eerste zonsopgang van het nieuwe jaar vast. Ze staan op het dak van de Tokyo City View, in het hart van de stad. Op het panoramadek staan bezoekers 250 meter boven de zeespiegel en hebben ze een uitzicht van 360 graden. In de Japanse hoofdstad is het ’s winters acht uur later dan in Nederland, ’s zomers is het verschil zeven uur. Foto David Guttenfelder/AP Photo Crowds gather to watch the first sunrise of the New Year from the top of the Tokyo City View observation deck in central Tokyo Monday, Jan. 1, 2007. (AP Photo/David Guttenfelder)
De eerste zon van 2007 vereeuwigd Tokio. Met fototoestellen en mobieltjes in de hand leggen Japanners de eerste zonsopgang van het nieuwe jaar vast. Ze staan op het dak van de Tokyo City View, in het hart van de stad. Op het panoramadek staan bezoekers 250 meter boven de zeespiegel en hebben ze een uitzicht van 360 graden. In de Japanse hoofdstad is het ’s winters acht uur later dan in Nederland, ’s zomers is het verschil zeven uur. Foto David Guttenfelder/AP Photo Crowds gather to watch the first sunrise of the New Year from the top of the Tokyo City View observation deck in central Tokyo Monday, Jan. 1, 2007. (AP Photo/David Guttenfelder) Associated Press