Het leven - een handleiding

Wie zijn we? Waar zijn we? Duidelijke vragen waarop de wetenschap een voorlopig antwoord heeft. Voor wie het zien wil, zijn wij, en is de wereld waarin wij leven, vol diepte en betekenis.

Tegen Oudjaar en aan de vooravond van het 25-jarig bestaan van de wetenschapsbijlage stelt de wetenschapsredactie een dag samen in het leven van een mens, waarin die diepte en betekenis worden geschetst. Als proeve van wat je allemaal zou kunnen willen weten. En zien. En voelen. Beleven. Redactie wetenschappen

Snow geese glide past a setting sun at the Quivira National Wildlife Refuge near Great Bend, Kan., Thursday, Nov. 9, 2006. Thousands of sandhill cranes, shorebirds, Canada geese, ducks, and other migratory birds pass through the Refuge from September to December. (AP Photo/The Wichita Eagle, Travis Heying)
Snow geese glide past a setting sun at the Quivira National Wildlife Refuge near Great Bend, Kan., Thursday, Nov. 9, 2006. Thousands of sandhill cranes, shorebirds, Canada geese, ducks, and other migratory birds pass through the Refuge from September to December. (AP Photo/The Wichita Eagle, Travis Heying) Associated Press