Bertien van Manen

Bertien van Manen Voor haar fotoproject Give me your image reisde Bertien van Manen (1942) drie jaar lang door Europa, waar ze mensen vroeg hun meest bijzondere foto te laten zien. Elke opname werd door haar weer gefotografeerd tegen de achtergrond van het interieur van de eigenaar. De Hallen in Haarlem toont uit dit project 70 foto's en bij Van Zoetendaal Collections in Amsterdam is ook een selectie te zien. Bertien van Manen Give me your image t/m 11 febr De Hallen, Grote Markt 16, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u Van Zoetendaal Collections, Keizersgracht 488, Amsterdam. Wo-za 13-18u
Bertien van Manen Voor haar fotoproject Give me your image reisde Bertien van Manen (1942) drie jaar lang door Europa, waar ze mensen vroeg hun meest bijzondere foto te laten zien. Elke opname werd door haar weer gefotografeerd tegen de achtergrond van het interieur van de eigenaar. De Hallen in Haarlem toont uit dit project 70 foto's en bij Van Zoetendaal Collections in Amsterdam is ook een selectie te zien. Bertien van Manen Give me your image t/m 11 febr De Hallen, Grote Markt 16, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u Van Zoetendaal Collections, Keizersgracht 488, Amsterdam. Wo-za 13-18u Manen, Bertien van

Voor haar fotoproject Give me your image reisde Bertien van Manen (1942) drie jaar lang door Europa, waar ze mensen vroeg hun meest bijzondere foto te laten zien. Elke opname werd door haar weer gefotografeerd tegen de achtergrond van het interieur van de eigenaar. De Hallen in Haarlem toont uit dit project 70 foto's en bij Van Zoetendaal Collections in Amsterdam is ook een selectie te zien.

Bertien van Manen Give me your image t/m 11 febr De Hallen, Grote Markt 16, Haarlem. Di-za 11-17u, zo 12-17u Van Zoetendaal Collections, Keizersgracht 488, Amsterdam. Wo-za 13-18u