Ik en de NS (4)

Ik en de NS (4) klik@nrc.nl Robert Gaal: „Vaak loop ik op Amsterdam Centraal langs dit bord. Het was een druilerige maandagochtend, toen mijn oog op deze sticker viel. De optimist die hiermee m’n ochtend vrolijker heeft gemaakt, verdient een medaille. Zal ik die maar gewoon ernaast plakken?”
Ik en de NS (4) klik@nrc.nl Robert Gaal: „Vaak loop ik op Amsterdam Centraal langs dit bord. Het was een druilerige maandagochtend, toen mijn oog op deze sticker viel. De optimist die hiermee m’n ochtend vrolijker heeft gemaakt, verdient een medaille. Zal ik die maar gewoon ernaast plakken?”

Robert Gaal: „Vaak loop ik op Amsterdam Centraal langs dit bord. Het was een druilerige maandagochtend, toen mijn oog op deze sticker viel. De optimist die hiermee m’n ochtend vrolijker heeft gemaakt, verdient een medaille. Zal ik die maar gewoon ernaast plakken?”