Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Verrassend verlies voetbalclub Boca

BUENOS AIRES, 11 dec. De Argentijnse voetbalclub Boca Juniors heeft gisteren het thuisduel met Lanus verrassend met 2-1 verloren. Boca had aan een gelijkspel genoeg om dit weekend landskampioen te worden, maar door de nederlaag en een 2-0 zege van concurrent Estudiantes - dat pas in de laatste vijf minuten twee keer scoorde - staan de twee clubs nu gelijk. Aangezien doelsaldo in Argentinië niet beslissend is, moet een play-off woensdag uitmaken wie van beide kampioen wordt.