Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

Talpa stopt met talkshow `Land van Maas en Geel`

Hilversum, 11 dec. Talpa stopt met het programma Land van Maas en Geel. Dat bevestigde een woordvoerder van de zender vrijdag. Het programma komt nog acht keer op televisie. Land van Maas en Geel trok op zijn hoogtepunt 233.000 kijkers, maar kwam op het dieptepunt uit op ongeveer 80.000 kijkers. ”We dachten een leuk nieuw programma voor een breed publiek te gaan maken. Maar de kijker heeft aangegeven dat het niet aansluit bij zijn wensen, dus stoppen we ermee”, aldus de woordvoerder.