Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Verkeer en infrastructuur

Ik en de NS (1)

Krijno Plak: „Mijn dochter Margriet laat de kaartjes knippen door een ouderwetse conducteur in een stoomtrein in Oostenrijk. Er is tijd voor een praatje en grapje. De aanvangstijden zijn niet digitaal vermeld, maar staan op een schoolbordje met een krijtje geschreven.”
Krijno Plak: „Mijn dochter Margriet laat de kaartjes knippen door een ouderwetse conducteur in een stoomtrein in Oostenrijk. Er is tijd voor een praatje en grapje. De aanvangstijden zijn niet digitaal vermeld, maar staan op een schoolbordje met een krijtje geschreven.”

Krijno Plak: „Mijn dochter Margriet laat de kaartjes knippen door een ouderwetse conducteur in een stoomtrein in Oostenrijk. Er is tijd voor een praatje en grapje. De aanvangstijden zijn niet digitaal vermeld, maar staan op een schoolbordje met een krijtje geschreven.”