Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Algemeen

Cerfontaine zit jury van AKO-prijs voor

rotterdam, 11 dec. - Schiphol president-directeur Gerlach Cerfontaine is voorzitter van de jury van de AKO-prijs 2007. Dit heeft de organisatie van de prijs bekendgemaakt. De andere juryleden zijn Margot Dijkgraaf, directeur van het Centre Français du Livre van het Maison Descartes en NRC Handelsblad-recensent, de Vlaamse literair journalisten Johan de Haes (VRT) en Jeroen Overstijns (De Standaard) en de dichter/criticus Rob Schouten (Trouw, Vrij Nederland). Naar de AKO-prijs, die dit jaar gewonnen werd door Hans Münstermann, dingen boeken mee die tussen 1 juli 2006 en 1 juli 2007 verschijnen.