Zwarte Piet (4)

Zwarte Piet (4) klik@nrc.nl Huib Vintges: „Onze zoon Rainier op de buitenschoolse opvang. Samen met de andere kinderen de hele dag zoet met Sint en Piet. Tekenen, knutselen, zingen en uiteraard schminken. En ziehier aan het eind van een lange dag het resultaat!” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks een ander thema. Deze week is het thema ‘Zwarte Piet’. Je foto moet in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd. We blijven nog even bij Sinterklaas. Volgende week: ‘mislukte surprise’. Mail de gemaakte/gekregen creatie naar klik@nrc.nl.

Huib Vintges: „Onze zoon Rainier op de buitenschoolse opvang. Samen met de andere kinderen de hele dag zoet met Sint en Piet. Tekenen, knutselen, zingen en uiteraard schminken. En ziehier aan het eind van een lange dag het resultaat!”