Nieuwe gezichten in de Tweede Kamer

De vorige week gekozen 150 leden van de Tweede Kamer zijn vandaag geïnstalleerd. In totaal kent de nieuwe Kamer 60 nieuwe gezichten. Hiernaast de portretten van alle Kamerleden. Eerste ri j : Balkenende (CDA), Bos (PvdA), Marijnissen (SP), Rutte (VVD), Wilders (PVV), Rouvoet (ChristenUnie), Halsema (GroenLinks), Van der Vlies (SGP), Verhagen (CDA), Kant (SP), Van der Hoeven (CDA), Kamp (VVD), Timmermans (PvdA), De Wit (SP), Crone (PvdA). Tweede ri j : Bosma (PVV), Pechtold (D66), Thieme (PvdD), Poppe (SP), Donner (CDA), Teeven (VVD), Graus (PVV), Kalma (PvdA), Leerdam (PvdA), Biskop (CDA), Wijn (CDA), Eijsink (PvdA), Tichelaar (PvdA), Van de Camp (CDA), Van Baalen (VVD). Derde ri j : Abel (SP), Boekestijn (VVD), Schinkelshoek (CDA), Verdonk (VVD), Heerts (PvdA), Van Gennip (CDA), Albayrak (PvdA), Van der Burg (VVD), Van Bommel (SP), Depla (PvdA), Blanksma-van den Heuvel (CDA), Spekman (PvdA), Bouchibti (PvdA), Van Dijck (PVV), Jacobi (PvdA). Vi erde ri j : Ouwehand (PvdD), Peters (GroenLinks), Agema (PVV), Brinkman (PVV), De Roon (PVV), Van Beek (VVD), Zijlstra (VVD), Dezentjé Hamming (VVD), Verbeet (PvdA), Fritsma (PVV), Van Gerven (SP), Van Gijlswijk (SP), Schermers (CDA), Luijben (SP), Koppejan (CDA). Vi j fde ri j : Dijksma (PvdA), Koenders (PvdA), Voordewind (Christen- Unie), Jansen (SP), Bussemaker (PvdA), Van Raak (SP), Besselink (PvdA), Ten Broeke (VVD), Ortega-Martijn (ChristenUnie), Remkes (VVD), Azough (GroenLinks), Atsma (CDA), Blok (VVD), Bochove (CDA), Blom (PvdA). Zesde ri j : Bouwmeester (PvdA), Mastwijk (CDA), Aptroot (VVD), Lempens (SP), De Rooij (SP), Cramer (CristenUnie), Neppérus (VVD), Gesthuizen (SP), Dibi (GroenLinks), Van Dijk (CDA), Ferrier (CDA), Van Gent (Groen Links), Van Haersma Buma (CDA), Van der Ham (D66), Haverkamp (CDA). Zevende ri j : Duyvendak (GroenLinks), Wolfsen (PvdA), Kortenhorst (CDA), Cöruz (CDA), Van Dam (PvdA), Gerkens (SP), Roemer (SP), Wolbert (PvdA), Madlener (PVV), Leijten (SP), Vermeij (PvdA), Van Leeuwen (SP), Van Heugten (CDA), Van der Veen (PvdA), Hamer (PvdA). Achtste ri j : Dijsselbloem (PvdA), Gill’ard (PvdA), Van Dijk (SP), Karabulut (SP), Vroonhoven-Kok (CDA), Samsom (PvdA), Schippers (VVD), Snijder-Hazelhoff (VVD), Vendrik (GroenLinks), De Vries (CDA), Waalkens (PvdA), Spies (CDA), Van der Staaij (SGP), Sterk (CDA), Schreijer- Pierik (CDA). Negende ri j : Van Geel (CDA), Ulenbelt (SP), Kuiken (PvdA), Verburg (CDA), Slob (ChristenUnie), Van Velzen (SP), Smeets (PvdA), Kortenhorst (CDA), De Krom (VVD), Van Miltenburg (VVD), Hessels (CDA), Hijum (CDA), Ormel (CDA), Omtzigt (CDA), Pater-van der Meer (CDA). Ti ende ri j : Nicolaï (VVD), Langkamp (SP), Weekers (VVD), Roefs (PvdA), Ten Hoopen (CDA), Huizinga-Heringa (ChristenUnie), Irrgang (SP), Jager (CDA), De Nerée tot Babberich (CDA), Koopmans (CDA), Knaap (CDA), Koser Kaya (D66), Griffith (VVD), Joldersma (CDA) en Polderman (SP). ( Foto’s Roel Rozenburg) Rozenburg, Roel