Carros TV

‘Goed in tekst, goed in stilstaand beeld, goed... in bewegend beeld’. En vervolgens rijdt een rode sportwagen snel het beeld in.

Zo kondigt autotijdschrift Carros zijn nieuwe televisiekanaal in een filmpje op www.carros.nl aan. Het blad begint volgende week maandag met Carros TV, een internetkanaal met onder meer documentaires, tests van bijzondere auto’s, achtergronden bij de autosport en interviews met bezitters van exotische klassiekers.

Met het tv-kanaal speelt Carros in op een van de belangrijkste trends in de tijdschriftenwereld: een uitgave op papier is niet langer voldoende, een titel moet zich ook bezighouden met andere vormen van media. In het jargon heet dat crossmedia publishing.

Readershouse/Hearst, de uitgever van Carros, zegt met het nieuwe initiatief de band tussen het tijdschrift en zijn lezers en andere belangstellenden te willen versterken.

Bekijk alvast enkele videofilms op www.carros.nl of 38146 naar 7585.