Zwarte Piet (2)

Zwarte Piet (2) klik@nrc.nl Maurits Diephuis: „Een klimpiet tijdens de intocht van Sinterklaas in Enschede. Zonder klimmers komt de Sint tenslotte nooit het dak op. De klimpieten zijn van de klimvereniging de Twentse Studenten Alpen Club (TSAC) van de Universiteit Twente. Die tokkelen, abseilen en prusikken op en van een aantal gebouwen langs de route.” Klimpieten van de Twentse Studenten Alpen Club (TSAC) van de Universiteit Twente in actie tijdens de intocht van Sinterklaas in Enschede.

Maurits Diephuis: „Een klimpiet tijdens de intocht van Sinterklaas in Enschede. Zonder klimmers komt de Sint tenslotte nooit het dak op. De klimpieten zijn van de klimvereniging de Twentse Studenten Alpen Club (TSAC) van de Universiteit Twente. Die tokkelen, abseilen en prusikken op en van een aantal gebouwen langs de route.”