Verzekering

Veel zorgverzekeraars verhogen de tarieven voor de basispolis en de aanvullende verzekeringen per 1 januari 2007. Voor 1 december moeten alle Nederlanders een nieuwe offerte hebben ontvangen van hun zorgverzekeraar. Op de site De Nieuwe Zorgverzekering van de overheid staat precies welke rechten en plichten gelden voor burgers en verzekeringsmaatschappijen. Uitzoeken of een andere verzekeringsmaatschappij goedkoper is, kan lonend zijn. Vergelijkingssite en verzekeringsaanbieder Independer heeft een uitgebreide site over zorgverzekeringen. De organisatie zegt onafhankelijk te zijn en producten van bedrijven waarmee zij een samenwerkingsverband heeft niet voor te trekken bij vergelijkingen. Op de site van Independer kunnen 50 polissen worden vergeleken.

Vergelijk op independer.nl/Zorgverzekering2007/Intro.aspx of 24245 naar 7585 en denieuwezorgverzekering.nl of 75249 naar 7585.