Televisie Overige films

The Spy Who Loved Me (Lewis Gilbert, 1977, VS). Derde James Bondfilm met Roger Moore. Samen met Russische spionne Barbara Bach bestrijdt hij de megalomane Curt Jürgens. Ook met het stalen gebit van Richard Kiel. Veronica, 20.30-22.55u.

Analyze That (Harold Ramis, 2002, VS). In plichtmatig vervolg op komedie Analyze This uit 1999 gaat maffiabaas Robert de Niro in therapie bij Billy Crystal. Ook met Lisa Kudrow. WDR, 22.10-23.40u. nagesynchroniseerd.

2 Days in the Valley (John Herzfeld, 1996, VS). Speelfilmdebuut van tv-regisseur is overvolle kruising van Altmans Short Cuts met Tarantino’s Pulp Fiction, zonder aan een van beide te kunnen tippen. Geweld is meestal de reden van de ontmoetingen tussen uiteenlopende ‘losers’ in vallei nabij Los Angeles. Met Danny Aiello en James Spader als huurmoordenaars en Paul Mazursky als suïcidale regisseur. ZDF, 0.05-2.30u., nagesynchroniseerd.