Helft van Amerikanen koopt op internet

Helft van Amerikanen koopt op internet Monroe, 28 nov. Order pickers verpakken bestellingen in een 1 miljoen vierkante meter groot magazijn van de Amerikaanse boekhandel Barnes & Noble in Monroe, New Jersey. Het bedrijf verkoopt zijn boeken zowel in winkels als via internet. De helft van alle Amerikaanse consumenten verwacht dit jaar met de feestdagen cadeaus te kopen op internet, 36 procent meer dan drie jaar geleden, aldus de Amerikaanse branchevereniging van winkeliers National Retail Federation. Foto AP Book "pickers" load orders to a conveyor belt at the Barnes & Noble Distribution Center in Monroe Township, N.J. on Tuesday, Nov. 21, 2006. Half of American consumers plan to shop online this holiday season, up from 36 percent three years ago, according to the National Retail Federation. "Cyber Monday," the first Monday after Thanksgiving, is the day that Internet retailers look for orders to surge. The 1-million square foot center handles individual internet orders as well as distribution for Barnes & Noble bookstores. (AP Photo/Mark Lennihan) Associated Press

Rectificatie / Gerectificeerd

In het fotobijschrift Helft van Amerikanen koopt op internet (28 november, pagina 15) staat dat het magazijn van boekhandel Barnes & Noble 1 miljoen vierkante meter beslaat. Dat moet zijn 1 miljoen vierkante voet (93.000 m2 ).