De pagina Pauze is afschuwelijk!

Sinds de start van uw krant ben ik abonnee. Over het algemeen ben ik tevreden over de krant, hoewel ik als 65-jarige ver buiten uw doelgroep schijn te vallen. Toch een paar punten van kritiek:

1Afgelopen week overleed in Frankrijk een van de grootste filmacteurs, Philippe Noiret. Ik heb in nrc.next geen bericht kunnen ontdekken. Valt Noiret door zijn leeftijd buiten de doelgroep? Ook op de kunstpagina`s staan vaak recensies van cd`s die ik persoonlijk nooit zou kopen.

2Op maandag publiceert u, heel overzichtelijk, voetbaluitslagen van diverse Europese competities. Maar van wedstrijden in Engeland en Frankrijk die om 21.00 uur beginnen, kunt u kennelijk geen uitslagen meer opnemen vanwege de deadline. Maar als ik dan op dinsdag in de krant kijk, kan ik die bewuste uitslagen ook nergens vinden.

3De pagina `Pauze` is afschuwelijk. Wat een papierverspilling! Zijn er lezers die om de kennelijk als grappig bedoelde cartoons kunnen lachen? Ik vind het een belediging van de lezers. Een absolute aanwinst is trouwens: Jan Blokker. Wat een verademing om deze columns te lezen!