American football op de sneeuwvlakte

American football op de sneeuwvlakte Seattle, 28 nov. De American Football-spelers van de Seattle Seahawks en de Green Bay Packers werden gisteravond bij het begin van hun wedstrijd overvallen door een sneeuwstorm. Donald Driver (rechts) van de bezoekers probeert de bal te vangen, terwijl hij wordt belaagd door twee spelers van de Hawks. Het stadion, Qwest Field, beschikt net als onder meer de Arena en de Gelredome in Nederland over een schuifdak. Seattle won het duel met 34-24 van Green Bay Packers, met sterspeler en quarterback Brett Favre. De Packers zijn gewend om op hun eigen veld, in Green Bay in de staat Wisconsin, op een harde, bevroren ondergrond te spelen. Foto AFP Donald Driver (R) of the Green Bay Packers reaches for the ball defended by Kelly Herndon (C) and Jordan Babineaux (L) of the Seattle Seahawks in the snow 27 November 2006 at Qwest Field in Seattle, Washington. JONATHAN FERREY/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP