Vliegtuigje crasht op de Autobahn

Vliegtuigje crasht op de Autobahn Essen, 25 nov. Een klein vliegtuigje stortte gisteren neer op een auto op de snelweg A52 nabij de Duitse stad Essen. Het toestel, een Piper PA-34, was onderweg van Berlijn naar Essen toen het brandstofproblemen kreeg. Het probeerde tevergeefs te landen op het nabijgelegen vliegveld Muehlheim. In de val naar beneden scheerde het vliegtuigje langs een brug en een verkeerslicht. De twee passagiers, twee vrouwen van 32 en 41 jaar, raakten zwaargewond. De piloot en twee mensen op de grond raakten lichtgewond. Nog eens twee anderen kregen een behandeling vanwege een shock. De snelweg was de hele avond gestremd, maar werd na middernacht weer vrij gegeven. Foto Reuters The wreckage of a twin-engined light aircraft lies strewn across a highway near the German city of Essen November 24, 2006. Two passengers suffered severe injuries and the pilot was slightly hurt after the aircraft came down as it was trying to land at Muehlheim airport near the Autobahn 52 highway. GERMANY OUT NO ARCHIVES. REUTERS/WAZ Armin Thiemer (GERMANY) REUTERS