Tiende seizoenzege voor golfer Woods

Poipu Beacht. Golfer Tiger Woods heeft voor de zevende keer gezegevierd in de PGA Grand Slam of Golf, het jaarlijkse onderonsje van de winnaars van de vier majors in 2006. De Amerikaan boekte in Poipu Beach op Hawaïï al zijn tiende seizoenzege. De 30-jarige wereldranglijstaanvoerder was op de tweede dag onnavolgbaar voor zijn concurrenten Jim Furyk, Geoff Ogilvy en Mike Weir. Woods maakte een ronde van 66 slagen en eindigde het tweedaagse evenement in 136 slagen, twee minder dan zijn landgenoot Furyk. De Grand Slam of Golf kreeg dit jaar slechts twee echte major-winnaars op de greens: Woods (Brits Open en PGA Championship) en de Australiër Ogilvy (US Open). Door de afmelding van Phil Mickelson, winnaar van de Masters, kwamen twee plaatsen vrij. Furyk en de Candaees Weir mochten deze opvullen.