Olifant houdt een mooie dag

Olifant houdt een mooie dag Olifant ging lekker zwemmen met krokodil en nijlpaard en pinguïn in de jungle. De leeuw zat te bakken in de zon en de papagaai praatte over iets waar mensen niets van snappen. De tijgers zwommen baantjes en deden wedstrijdjes. Zo kwam het dat er een piranha zwom. Hij kon het niet laten en HAP. „Au!” riep olifant. „Sorry” zei piranha, „ik kon er niks aan doen.” „Geeft ook niet”, zei olifant. Olifantenverhaal van Rik van Leeuwen, 8 jaar, uit Rotterdam.

Olifant ging lekker zwemmen met krokodil en nijlpaard en pinguïn in de jungle. De leeuw zat te bakken in de zon en de papagaai praatte over iets waar mensen niets van snappen. De tijgers zwommen baantjes en deden wedstrijdjes. Zo kwam het dat er een piranha zwom. Hij kon het niet laten en HAP. „Au!” riep olifant. „Sorry” zei piranha, „ik kon er niks aan doen.” „Geeft ook niet”, zei olifant.

Olifantenverhaal van Rik van Leeuwen, 8 jaar, uit Rotterdam.