Let op je meubels

Laatst stond er een stukje in van de habbo Isabellea. Ik wil jullie nog wat meer dingen vertellen.

Habbo heet het hotel. Je kunt er meubels voor in je kamer of tickets (dan kan je van de duikplank in het zwembad of spelletjes spelen) kopen. Je kunt daarvoor bellen en sms-en. Je moet dus wel een goed wachtwoord voor je poppetje hebben want, stel dat je een keertje belt, worden je meubels misschien gestolen en dat zal jammer zijn.

Maar, even over Isabellea! Isabellea is een aardige habbo. Ze helpt veel nieuwe habbo's. Ze wilde habbo X worden, dan krijg je een speciale badge en mag je veel habbo's helpen. Dat is Isabellea nog niet maar dat wil ze wel! Ze heeft mooie kamers. Je kunt er een keertje een kijkje nemen! Je kan ook in andere kamers kijken. Je kan nu ook een pagina maken over jezelf! Dat zie je allemaal als je er komt. Ikzelf ben een vriendin van Isabellea op habbo én in het echt. Zelf heb ik ook een habbo: Ledy-fergie. Neem een keer een kijkje op habbo. Tot dan!

Habbonieuws van Charlotte Hubert, 10 jaar, uit Arnhem.