Ik & een lijsttrekker (5)

Ik & een lijsttrekker (5) klik@nrc.nl Frank Wiegerink: Eergisteren waren wij – Dwi, Daan en Frank(bril) – voor een lunch in Wox, Den Haag. Rond half één kwam een vriendelijke, ontspannen Alexander Pechtold binnen. Toen wij hem zeiden op wel vijf zetels voor D66 te rekenen , werd zijn blik raadselachtig blij. In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks een ander thema. Deze week is het thema:‘Ik & een lijsttrekker’. Je foto moet in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week staat Zwarte Piet centraal. Sta je met hem op de foto of ben je als hem verkleed. Mail dan naar klik@nrc.nl. klik@nrc.nl Ik & een lijsttrekker (5) Foto Frank Wiegerink Wiegerink, Frank

Frank Wiegerink: Eergisteren waren wij – Dwi, Daan en Frank(bril) – voor een lunch in Wox, Den Haag. Rond half één kwam een vriendelijke, ontspannen Alexander Pechtold binnen. Toen wij hem zeiden op wel vijf zetels voor D66 te rekenen , werd zijn blik raadselachtig blij.