Cricketers stellen erg teleur tegen Bermuda

Pretoria. Het Nederlands cricketteam heeft na de derde dag van de confrontatie met Bermuda een kleine kans op plaatsing voor de finale van het toernooi om de Intercontinental Cup. Omdat vandaag, op de vierde en laatste dag in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria, de tijd gaat dringen, is een draw vermoedelijk het hoogst bereikbare resultaat. Alleen een zege zou Nederland in de race voor de finale houden. Nederland sloot de derde dag af met 378 all out na 129.1 overs, Bermuda 432/6 na 136 overs. Nederland had gisteren niet gerekend op David Hemp. Na een zwak begin ontwikkelde deze batsman zich als het grootste obstakel voor Nederland. De draw ligt voor de hand, omdat er geen tijd meer is voor beide partijen om een volledige battingbeurt af te werken. Nederland speelt van 5 tot en met 8 december nog een vierdaagse tegen Canada, de leider in groep B.