Australiërs domineren Ashes

Australiërs domineren Ashes Brisbane, 24 nov. De Engelse fielder Ashley Giles duikt naar de bal, vandaag op de tweede dag van de eerste testmatch tussen Australië en Engeland. De Engelse pers noemde de eerste dag van de Ashes-serie in Brisbane een rampdag. Engeland scoorde vandaag 53 runs, maar verloor drie wickets aan het einde van de tweede dag, als antwoord op het Australische totaal van 602-9. De aanvoerder van Australië, Ricky Ponting, was topscorer met maar liefst 196 runs, net geen dubbele century – 200 runs of meer. Foto AP England fielder Ashley Giles dives to take the ball during play on the second day of the first Ashes cricket test at the Gabba Cricket Ground in Brisbane, Australia, Friday, Nov. 24, 2006. (AP Photo/Mark Baker) ** MOBILES OUT EDITORIAL USE ONLY ** Associated Press