Vlaamse bloemen voor Wilders

Veel aandacht in België voor de Nederlandse parlementsverkiezingen. Bij het wilders.jpgVlaams Belang is vooral de winst van Geert Wilders opgevallen. Uit een persbericht van de partij van Filip Dewinter: ,,Het Vlaams Belang feliciteert Kamerlid Geert Wilders” En: ,,Het Vlaams Belang stelt ook vast dat Wilders tijdens het lijsttrekkersdebat door zijn politieke tegenstanders met respect en hoffelijkheid werd behandeld. Ook al zei niemand met de Partij van de Vrijheid een coalitie te willen vormen, allen waren het ermee eens dat er rekening moet worden gehouden met de meer dan 500.000 kiezers van Wilders. VVD-lijsttrekker Mark Rutte wees zelfs uitdrukkelijk ‘Vlaamse toestanden’ (sic) en een ‘cordon sanitaire’ tegen Wilders af.” Zou Geert Wilders blij zijn met zijn met het bloemetje van het Vlaams Belang?

    • Jeroen van der Kris