Tino Sehgal

De kunstenaar Tino Sehgal werd door het Stedelijk als gastconservator uitgenodigd en maakte een prachtige expositie van slechts zeven kunstwerken, die een beknopt overzicht geeft van de geschiedenis van de beeldhouwkunst van 1900 tot nu. De expositie opent met Mme Fenaille (1898), een gipsafgietsel van een buste van Rodin. Verder o.a. Andy Warhol, een snoepjes sculptuur van Felix Gonzales-Torres en Altstadt Lead Square (1967) van Carl Andre. Tino Sehgal: een keuze Sted Museum t/m 10 dec, Post CS-gebouw, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u.

De kunstenaar Tino Sehgal werd door het Stedelijk als gastconservator uitgenodigd en maakte een prachtige expositie van slechts zeven kunstwerken, die een beknopt overzicht geeft van de geschiedenis van de beeldhouwkunst van 1900 tot nu. De expositie opent met Mme Fenaille (1898), een gipsafgietsel van een buste van Rodin. Verder o.a. Andy Warhol, een snoepjes

sculptuur van Felix Gonzales-Torres en Altstadt Lead Square (1967) van Carl Andre.

Tino Sehgal: een keuze Sted Museum t/m 10 dec, Post CS-gebouw, Oosterdokskade 5, Amsterdam. Dag 10-18u.