Ik & een lijsttrekker (4)

Ik & een lijsttrekker (4) klik@nrc.nl Sandra Schrooyen: „Oké, Luc wil Jan Marijnissen openlijk steunen met een poster op ons slaapkamerraam. Dat Jan lachend onze liefde bekijkt, is even wennen...” In de rubriek klik@nrc.nl staat elke dag een lezersfoto. Wekelijks een ander thema. Deze week is het thema:‘Ik & een lijsttrekker’. Je foto moet in jpg-formaat. Vergeet niet een beschrijving te geven van de foto. De persoon (of personen) op de foto moet(en) toestemming geven voor publicatie. Over de keuze van de foto's wordt niet gecorrespondeerd. Volgende week staat Zwarte Piet centraal. Sta je met hem op de foto of ben je als hem verkleed. Mail dan naar klik@nrc.nl.

Sandra Schrooyen: „Oké, Luc wil Jan Marijnissen openlijk steunen met een poster op ons slaapkamerraam. Dat Jan lachend onze liefde bekijkt, is even wennen...”