Houwaart opvolger Caers bij Sint-Truiden

Sint-Truiden. Henk Houwaart is gisterochtend voorgesteld als nieuwe trainer van de Belgische voetbalclub Sint-Truiden. De 61-jarige Nederlander tekende een contract tot het einde van het lopende seizoen. Houwaart volgt de twee weken geleden opgestapte Thomas Caers op. De oefenmeester was voor het laatst als trainer actief bij het Cyprische Omonia Nicosia. Aan die samenwerking kwam een jaar geleden een einde. Zijn grootste successen als coach behaalde Houwaart bij Club Brugge, waarmee hij in 1986 de nationale beker en in 1988 de landstitel won. Ook Lierse SK presenteerde gisteren een nieuwe trainer. De Noorse oud-international Kjetil Rekdal (38) is de opvolger van de Nederlander René Trost, die ruim een week geleden opstapte bij de hekkensluiter in de hoogste klasse van het Belgische voetbal.